ترکیه

دانشگاه استانبول

تاریخ شروع به فعالیت این دانشگاه سال 1453 میلادی است و نزدیک به یک قرن است که مشغول ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان می باشد. این دانشگاه تشکیل شده از 17 دانشکده، 3 موسسه تحصیلات تکمیلی، 2 موسسه فنی و حرفه ای، 1 کنسرواتور موسیقی و حدود 60 هزار دانشجو دارد. این دانشگاه دارای 4000 عضو هیات علمی می باشد که تلاش می کنند تا در راستای اهداف علمی این دانشگاه تلاش نمایند.دانشگاه استانبول ترکیه مورد تایید وزارت علوم کشور ایران می باشد و از این نظر دانشجویان هیچ گونه دغدغه ای جهت اعتبار سنجی مدارک خود و پس از آن ورود به بازار کار نخواهند داشت.این دانشگاه در بین رنکینگ های جهانی دارای رتبه 801 کیو اس و 801 رتبه بندی تایمز و در رتبه بندی شانگهای نیز رتبه 401 را به خود اختصاص داده است.دانشجویان متقاضی پذیرش در این دانشگاه می بایست با رزومه ای قوی و نمره ی قبولی 100 در آزمون یوس درخواست پذیرش خود را ارائه نمایند.

شهریه و هزینه تحصیل در دانشگاه استانبول ترکیه

هزینه تحصیل با توجه به پارامترهای مختلف از جمله رشته تحصیلی بسیار متفاوت است.  دانشجویانی که موفق به دریافت بورسیه تحصیلی شوند می توانند به صورت رایگان به تحصیل بپردازند. هزینه تحصیل به صورت میانگین در این دانشگاه بین هزار تا سه هزار دلار متغیر می باشد.

هزینه تحصیل در چند رشته ی پر طرفدار

  1. رشته پزشکی: 150،000لیر
  2. رشته دندانپزشکی: 100،000لیر
  3. داروسازی:75،000لیر
  4. پرستاری:60،000لیر
  5. مدیریت:25،000لیر
  6. روانشناسی:22،000لیر
  7. حقوق:50،000لیر

هزینه اقامت خوابگاهی در دانشگاه استانبول

هزینه خوابگاه برای دانشجویان ماهیانه حدود 500 الی 800 لیر می باشد.

مدارک لازم برای اخذ پذیرش در دانشگاه استانبول:

  1. دیپلم و یا مدرک گواهی معادل آن
  2. ریز نمرات دوره دبیرستان
  3. ویزای تحصیلی
  4. پاسپورت
  5. عکس پرسنلی
  6. نتیجه آزمون YOS

امکانات ویژه دانشگاه استانبول

سالن های غذا خوری بزرگ، کتابخانه هایی مجهز و دارای کتاب های کمیاب، امکانات ورزشی (فعال در بیش از 30 رشته ورزشی)، بهره مندی از امکانات بهداشتی و پزشکی، باشگاه دانشجویی (200 مرکز فعال دانشجویی) در زمینه های مختلف اعم از اجتماعی، فرهنگی، هنری و…

امکان تحصیل در مقاطع مختلف تحصیلی این دانشگاه چگونه است؟

برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد نیاز به مدرک لیسانس و برای شرکت در مقطع دکتری نیاز به مدرک مقطع ارشد می باشد که رتبه بندی دانشجویان براساس شاخص معدل این افراد می باشد. لازم به ذکر است که برای تحصیل در مقطع دکتری پنجاه درصد از معدل کارشناسی ارشد و کارشناسی دانشجو موثر است. جهت کسب اطلاعات بیشتر از این دانشگاه و نحوه پذیرش می توانید به کارشناسان ما در موسسه باما اپلای تماس حاصل فرمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای امنیت ، استفاده از سرویس ریکپچای گوگل الزامی است که منوط به خط مشی رازداری و شرایط استفاده گوگل است.

من با این قوانین موافقم.